" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Kahwin :)}
Tuesday, 25 December 2012 | 18:11 | 0Comment

assalamualaikum . kalaini ,, topik kite mengenai kahwin .. sebabnya , ,asal hujung thun jeeee mct kad knduri mesti berlambk gila dan berat badan pon akan jadik ++++++ .kn ?? uhuhhu .ooo yang terbaru ni . blogger and youtuber terkenal dah mlngsungkan perkahwinan dengan jejaka yang menjadi plhan hatinyaa sheewah ! *pandai saya susun ayat* . hihi ..nama youtuber terkenal tu adalah MARIA ELENA !  ! knal tak ?? alaaaa yang slalu ade tagline mcm ni #Assalamualaikum ,, Tak Jawab Dosa , klau jawab Sayang # .. hahahaaa . ingat kan ?? seriously kakak ni super duper sporting . happy go lucky . and vry creative sbnye every video yang sy tgok kn mmbuadkan kite realize bnda ni mmg pnting dlam hidup kite and at the same time kite ni akan rase seronok dgn prbuatan die yang really SEMPOI and FUNNY .. in Fact kakak Maria Elena sangatlahh COMEL ! hihi . ok , , seronok nye and tk sabar nak kahwin . haha *muke Gatal* .hahah . ok la .. jomkite survey gmbar kakak maria ni kahwin . actually kakak ni dah kahwin brape hari yang lpas,, but saya busy untuk entry yang mcm ni .hihhi . skrg baru rdy to talk abg marriage .hahaha .gedikk kan ?? hihi .ok . jom jom kite tengokWANITA comel ni ! :)


hoomaaaiigaadd! 
so cute !
his husband nampak cute and dia nampak elegant :)


comelnye dua-2 mempelai ni .
sukeeenyee !


nmpak sungguh ayu . mmg terbaik la :)


klau nak tgok kak maria pnya blog . . tekan je kt bawah ni 
*tekan je dan si comel akn kluar*
ok . bubbye . take care .Assalamualaikum :3