" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





PMR MRSM se-MALAYSIA}
Thursday, 20 December 2012 | 19:12 | 0Comment

assalamualaikum :) . entri ni nak kluarkan semalam .. but harini jelah :).. walaupon PMR result keluar semalam kan ?? *not pretty sure* but bahangnyaa mesti trasa kan ?? well ,, sebanarnya .. sangat3 terkejut dengan result PMR sbb dikatakan MENURUN ! what ?? ok .. sori2 , emo skit . sbbnye tk prnah turun lg . ok :) back to the topic . MRSM BESRI :) itulah skolah aku . well sebenarnye . batch 97 sgt3 la pndai . serious ni . cg amat sygkan diorang thu ?? an result trial diorang pon gempak ! serious :) ..sy syg gila2 dgn junior2 sy sbb bnyakan daripade diorang ni sangat close dgn sy :0 hahah . but i was very grateful sbb most of my junior yg mmg kamcing ngn i sume dapat 8A and 7A 1B. alhmdulillah :)

congratulation yaaa *_*

ok :) . mengikut rank MRSM semalaysia pulak . ok :) jom kita check it out rank yaa #_#


DONE ! in factbeseri dapat number 18/41 . tahniah adek :) u are the best lorh. seriously akak mmg bngge dgn korang . if korang yang dapat pegi pkp tu . adek peg la . tp kalau bole . truskan usaha utk majukan mrsm beseri ya ?? jgn bagi kita dok ktnum satuuuuuu dari bawah . hihih . kadang2 kita ni kna bukak mata semua orang supaya MRSM BESRI tak jadik hamb kepada yang lain :) .


sayang MRSM BESERI forever <3