" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





rindu sekolah }
Sunday, 9 December 2012 | 04:46 | 0Comment

waaaaaaaaaaaaaaaaa.assalamualaikum :).ENTRI ni sangat2 laa mmbuatkan saya rasa nk mngalir air mata . saya rindu skolah sgt3 .. . lpas ni dah tk ade cikgu yang akan halau kitorang pergi PREP , yang suka membebel kt kita , , yang akan kutok kite supaya kita ade keinginan utk bjaye :( , dan yang paling pnting ,, yang tak jemu curahkan ilmu walaupon skadar huruf A . lpas ni tk ade kawan2 yang akan ikot je kite pegy mane , yang akan pegy mkn cafe same2 , yang sayang kita seadanya dan yang paling penting yang sentiasa sokong kita untuk terus berjaya . seriously sayaa takot sangat untuk menghadapi dunia luar . tp saya yakin . saya dan kawan2 saya akan pasti dapat mengharungi sgala cabaran yang dihadapi nnti dengan tabah . BTW ... saya sayangg dengan knangan kt skolah . well . nk tunjuk laa skit gmbar2 knangan saya wktu zman2 skolah dulu :)


Ladies Night <3

saya dan wanie

saya dan alia

kami tingkatan 5 yang HAPPENING
saya . mun. ayuni

saya . alia . wanie

fatin.saya.wanie.alia.ernie.bella

faezah.yaa.saya.aida

saya.nasriyah

bella..farah

kami cantik kan ?

pmpuan tingkatan 5

sayang sayang :)


Minggu Bahasa :)


nasriyah.saya

nasriyah.wawa

wawa.ika.saya.madi

saya.wawa

kami minggu bahasa pple :)

saya.amiirurahiim

berlatih forum walaupun mngantuk :)

bajet je kami ni :)

saya.farouk(pres bwp PDRM)

comel kn diaa ni ? 

kusyuk :)

saya.budak pendang :)

wawa . budak comel 

saya . budak pdrm

saya . apah . nas

ayu tk kami ??

waktu farouk forum . well time ni best shot sbb die tgh tgok saya tu :) . SERIES <3


well . kamu2 smua akan sntiasa brada dalam hati saya :) . saya bertuah sbb ade kwan2 yang BEST gile mcm korang *terharu*....saya nak masa ni brulang sbb nak knal korang dgn lbh mndalam . insyaAllah . kalau kita ada umur panjang . kita akan jumpa . ok la sayang . thanks sbb sudi lend you eyes untuk baca ni :) . Assalamualaikum :)