" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





isyarat tangan :)}
Friday, 25 January 2013 | 17:18 | 0Comment



Assaalamualaikum w.b.t :)
haarini saya amat3 lah happy sbb saya ni ingin  mengajar aanda satu perkara ,
JENGJENG XD :)
sy nak ajar pasal isyarat tangan .
kita bukan shj dapat mempraktikkan smua bnda tu je . tp kita pon bole ajar orang lain :)
terdetik di hati sy nak buat entry pasal isyarat tangan nih time jammed kt penang .
huhuhu . btw nak crita dlu .. time skolah . sy ada blaajar isyarat tangn .
dan isyarat tangan tu digunakan untuk MENGUMPAT ORANG . haha .
jahat kan ?? tp tu dulu lah sbb ade certain orang yang kita ni jelly kot .hahah
tak pon mmg bnci kt dia . hahah :)
dan untuk elakkan dia trasa hati . sy suruh my frens ERA and ashiah taught me this :)
soooo snang la skit nak ckp ape sbb dalam row aku tuh sorang pon tk thu . kan wanie ??
hihih ..:) so sy ni nak la kembangkan bnda ni . nanti kalau kitanak communicate dgn orang kelainan upaya .
we can use this AWESOME method . ok ??
so entry kalaini pendek je sbb nak bg gmbar je pasal isyarat tgn .ok ???



ini smua untuk huruf . blajar lah . ok :)

 this is an addition kpd sape yang berminat la :)

tis is number . ringkas bukan ??
sooo . jom la kita belajar bahasa isyarat ! :)
Assalamualaikum ^_^