" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Bangunan pelik Di dunia}
Friday, 8 March 2013 | 19:04 | 0Comment

Assalamualaikum :)
lamaanyaa tk update blogg nih . rinduu tahap lah dkt smua followers ni .
CEWAHH *bajet*
harini haneem nk crita (act. nak tunjuk)
bangunan pelik and FAMOUS kt dunia ni . !
ape la yang plik sangatkan ??
betapa hebatnya architect kt sana kan ?? soo let us see
tp arkitek M'sia pon hbat jugak <3





House Attack (Vienna, Austria )

kalau perhatikan lah , ape yang pelik . cuba tgok dari bawah ke atass .
nampk >> ade sebuah rumah kecik yang nak terbalik !!
klau kita takot esti dah lari terkedek kan ??? haha



Kansas City Library (Missouri,USA)

sekali imbas rasa mcm buku gergasi . hahah . tp itu sebenarnya sebuah library . CANTIK KAN ??
kalau kanak-2 mesti seronok tgok
sbb mereka nampak sesuatu yg lbih besar dr mereka . sdgkan 
saya yang dah 18 pon still suka !





Crooked House (Sopot,Poland)

bangunan ni mcm JELLY ! sbb rasa mcm building ni bgoyang . 
hahah .tgok la struktur dia pon mcm monster house . hahah :)


i thinks that all . if u all nak tgok bnyak lg lah kn .. kita kasik link kayh ?