" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Bakal bergelar pelajar}
Friday, 12 April 2013 | 02:18 | 0Comment

Assalamualaikum
to all of my followers and blogwalkers 
by the way , today ada crita yang
dapat HAPPY kan sy :)
ALHAMDULILLAH , Allah dah bagi rezeki dekat saya <3
saya dapat dua tawaran harini .
satu daripada GMI
GERMAN MALAYSIAN INSTITUTE
untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang 
diploma in Product Design and manufactre
dan satu lagi daripada UNIKL
untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang 
Diploma of Medical Science Technology in environmental health Science :)
tu diaaaa , PANJANG gila , hahahah


GMI
thnks bg offer kepada saya :)
*appreciate it :)


i supposed to be like this nanti
HAHAHA , dduk dalam lab jep <3

thnks unikl sebab bagi tawaran ni ,
and In Shaa Allah , everything will be fine :)


firstly i wanna thanked to cikgu3 time tadika dulu , without them i'm nothing ,
even blajar bnda yang simple je , but its really sooo meaningful to me :)
secondly , i nk cakap time kasih sangat2 dekat my primary school teachers
terutama dekat cg. Sara dan cg. Rosni and teacher maznah yang bnyak buad tuisyen kt kami
and tnpa seorang cikgu saya tk mungkin dapat bjaya mcm skrg <3
*STATEMENT POYO*
thirdly, kepada ckgu-2 di MRSM Terendak eventhough
tak lama pon , but sy still dapat experience yg bnyak <3
and lastly to my beloved ckgu di MRSM beseri 
Mummy kasuma ,cg. Fizi , teacher Hilda , cg. Rozie , teacher junaida , Ustazah Rasyida
Cg. Sabariah , cg Harun , and ckgu bio , sorry la tak ingt nama , huhu
yang paling banyak skali , nk ckp TERIMA KASIH 
dekat all kawan-2 yang really supportive
banyak sangat kawan-2
hahaha . tp yang paling memahami sekali adalah kawan-2 
primary school

sk keruh
kita sekepala with solehah , ainun , diyana , farizah , raja , iman, dhivyah , chitsara , shiva , isjab , shazwan , syafiq and all sk keruh student :)




hahaha <3
and kawan-2 kt terendak

emma , shiba , aina ,nai , nanie , pcha , fyka , mun , bella , saffa , atiqah ,lina , shida ,
and all yang aku ingat lah :) huhu

yang paling best jugak slepas primary school is to
kawan-2 di MRSM BESERI
yang bnyak sedarkan aku eventhough
sangat stress dduk skolah tu .
hahaha

thnks to 3 competent members yang sangat membantu aku
especially zulaikha :)
and zuhayraa
to all 4 brilliant and 5 brilliant members :)
we r the best kan ?
tetambah geng perempuan ,
waniee , alia eliani , inaa , faezah ghani , eraa , ashiah , adilah , ain , faezah che nan , yaa ,
afiqah , farah
SAYANG KORANG ,<3


bubye u olls :)
Assalamualaikum