" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





blog artis}
Monday, 22 April 2013 | 06:59 | 0Comment

*comel tak kite?*

Assalamualaikum :0
wah , malam2 gini slalunya berehat
and dah kurang menaip2 pkai lappy ni ,hahah
tp malam ni macam rajin SKIT !
soo , nak lah berkongsi dengan orang ,
nak bagi korang ni bole dekat dengan artis ,
CEWWWAH :)
artis pon ade blog oh , comel2 blog diorang :)
sy dapat link ni pon sbb baca kat blog my IDOL's 
in making a blog ni :)
nabilamedan
knal ???


ni link dia :)
blog dia ni best , really cute PINKY2 tu
lpas tu , bnyak ilmu dalam blog sia yang bole kita kongsi bsama dia :)
tak sombong k ? pramah ala-2 I gitu kot ,haha
*memandai*
so as I promised to u guys :)
jom terjah blog artis gitu ,hahah :)




thats all to kongsi , bubye , tke care :)
thanks to nabila medan :) 
goodnight and sweet dream :)
jaga diri tau korang :)
jangan nakal2 , nanti kena rotan ^_^

nak ?? 
*acah-2 je ni*
hahahah . 
Assalamualaikum