" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





happy teacher's day !}
Wednesday, 15 May 2013 | 16:14 | 1Comment

Assalamualaikum and a very good day to all the readers
today is a special day .
Anyway its just a day that we gives extra appreciation for all teachers
in Malaysia ((Our Beloved Country))
that has taught us since we were a kid until we became as a student in University . in fact
we have to appreciate our teachers until our last breath :))
sooo . i wanna greets to all teachers from all country :)
HAPPY TEACHERS DAY :)



to my kindergarten teacher :) 
at children's corner Alor Star , Kedah
thanks a lot sbb teacher dah banya mengajar saya mcm mna nak jadik independent
teacher ajar saya how to be creative
yang penting teacher ajar saya how to hormat orang lain :))
thanks a lot teacher :)


to my primary school teachers
my primary school was at Sekolah Kebangsaan Keruh at Pengkalan Hulu ,Perak
in Fact . nama tempat je pengkalan hulu , tp kitorang uptodate ok ?
sooo , to all teachers yang ajar saya 
Noor haneem binti mohamad bokhri dari kelas 6A1 . tp tk ingat thun bila
harap ampunkan saya la kalau saya ni ada buad salah san silap dengan ckgu
especially to my important teachers
ckgu sara : cikgu banyak berikan masa ckgu dan habiskan dengan mengajar kami
for free of charge :) saya tahu walaupun ckgu marah2 and slalu marah kami , kami terima dan kami tahu ckgu sayang kami :) 
cg . rosni : thanks cg sbb buad tuisyen free je kt kami ni :) ckgu sgt baik .
cg thu tak , the beautiful moment yang saya ingat dalam klas science
is saya dapat full mark untuk soalan science which 60/60 :))
thnaaks cg . and to all la 
ustaz ishak(pembimbing pengawas sekolah) cg yusri(guru PJK) ustaz mahadi(guru PI)

to My MRSM teachers
TERENDAK and BESERI
thanks sbb ajar saya mcm2 
walaupun i'm not really interested with biology :) but keputusan yang saya dapat lm bio amat3 cemerlang :))
thanks :)