" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Mega Giveaway by Ina}
Friday, 21 June 2013 | 01:49 | 0Comment

Assalamualaikum . halo2 u olls :)
harini mcm agak busy actually with a lot of ssignment , but alhamdulillah la
hidup di unikl mestech sangatlah bagus :)
tapi makanan dia kadang2 mencekik jugak darah yang ada ni <3
muehe :)
so kalini nak masuk sebuah giveaway ,
dah lama tak join giveaway sejak2 masuk U ni 
soo , thats it 

Mega Giveaway by Ina



ada syarat nak masuk this giveaway :)
so antara syarat2nya ialah :)
  1. Buat satu entry yang bertajuk "  Mega Giveaway by Ina " 
  2. Copy semua coding yang Ina sediakan di bawah dan paste kan di ruang html entry korang semua . 
  3. Follow blog Ina dan syarat semua sponsor . Please ikut semua syarat . Semua akan di check . 
  4. Letakkan link penyertaan di comment sahaja . Tempat lain tidak diterima termasuklah chatbox  . 
  5. Nyatakan korang pengguna rangkaian apa di kotak komen . Cth : Maxis , Celcom , Digi . 

thats all . bye :)