" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





August people !}
Monday, 17 August 2015 | 18:32 | 1Comment

Assalamualaikum and bismillah....
Alhamdulillah dapat lg saya meng-updatekan blog ni pada pagi-pagi buta ini :P
HIHIHI . Macam mana kalian? mesti tak semangat kan tengok tajuk pun entah pape, macam tak ada benda yang spessssssellll gituh ^__^
tapi tapi tapi, you guys are wrong.. bulan ogos might not be meaningful to you guys, but its really meaningful to me :)
First thing yang akan jadik pada bula ogos adalah my birthday, but for me, its not that important.
Yelah, dah makin besar kan? takkan nak lilin and cake lg?
*even sebenarnya nak lg*
and dengan itu saya akan official 20 
YEAYYYYYYYYYY!!! *soraksorak*
I didnt hope for something big sbb i'm very thankful for what i have right now
*Haneem is soooo cheesyyy right now*
Yang keduanya ialan HARI KEMERDEKAAN NEGARA YANG KE 58 
Tahniah my beautiful Malaysia.
Marilah melawat Malaysia sebab duit ringgit yang semakin jatuh ni *KEKEKEKEK*
dan yang paling seronok saya nak kongsikan dengan you guys ni adalah perangai orang pada bulan Ogos
and basically, its just about me *ngehhh*

  • I'm very very very sensitive person. Even i didnt show it, people will recognize it through gesture and my face reaction. HAHAHA
  • I'm very brave during presentation, very confident with myself when i communicate with people
  • I'm very generous and i have such a big ego. Yang tu memang betul, buat baik sangat2 payah, and now, i'm heartless. SENANG
  • I have such an independent thoughts. sebab i can see it very deeply okay and of course la its a logic thought :)
  • I ni seorang yang ada semangat juang yang luar biasa. Semangat nak buat assignment, semangat buat apa yang i suka, and in shaa Allah i semangat untuk membahagiakn kedua ibu bapa. Aamiin
  • I'm a strict person. sangat strict and sometimes je i can tolerate and dont ask me twice bcause i will change my decision if you're being like that. HAHA
  • I'm not so talented but boleh laa dalam melukis ni haaa, dalam silat pun ada because i used to it when i was 14 years old. Hiks *silat cekak harimau kau*

Tu je lah kot. HAHA, sementara bosan nak tunggu kerja masuk, so update la dlu apa yang perlu. hihihi
semoga mendapat manfaat dari apa yang saya kongsikan.
Assalamualaikum.