" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Hat Yai #Part1}
Sunday, 13 September 2015 | 17:55 | 0Comment

SELAMAT PAGI DUNIA TERCINTA
capslock kau tak nak kalah tu. HAHAHA
okay2, macam yang cik flower cakap dekat last entry yang 
SIS PERGI HATYAI AND SONGHKLA
and sis nak lah cerita sedikit sebanyak tntang trip sis kalini
btw sis pergi ni sbb ada unit exchange programme between tntera malaysia and thailand
So, my dad represent his batalion
and sebenarnya mmg best gilaa ddk Thailand.
yang tak best sbb duit Malaysia jatuh..
So, sis hanya berbelanja dengan bijak. HAHAHA
okay2, so, first day, sis diescort oleh tentera siam *hensem* untuk pergi ke hotel
and hotel yang sis check in to memang terletak dekat tgh2 bandar haytai
and mmg superb hotel dia weh..
Nama hotel tu DIAMOND PLAZA HOTEL
 
Memang sangat puas hati :)


 Design dia pun lawa kebaboom kan ? Hiks.

you guys kalau pi sana, korang boleh check in kt sini.
Mmg puas dr segi makannya, layanannya and pastikan korang bawak 
international socket, sbb selalunya kalau kita gi mana2 coutry pun, diorang pakai different plug.
So, bring your international socket everywhere :)
and then, petang tu jalan2 ngn abah and manma...agak2 pi mana ??
hiks, jawapannya mestilah pi shopping..
Sis pi shopping kt Lee Garden Plaza.


Mmg best gila weh. Ada orang jual dekat tepi jalan mcam ni



Dekat satu section after bnyk2 brands ni, ada satu section utk peniaga tepi2 kedaini.
itu yang paling superb sekali hokayh :)
Dekat dalam plaza ni there's a lot of international brands yang korang minat la
macam LV, Gucci and etc.
And the most best things adalah, Lee Garden ni pun ada orang jual dekat tepi2 kedai
Bnda yang dijual mcm souvenir smua tu ah. Mmg best gila ah.

And semestinya mama abah bli Pulut ayam lah. Sbb tu bnda wajib kan ? 
dan satu kemestian adalah saya makan sangat banyak di sana :(
Let's diet again gais. HAHAH
So, habislah part 1 sis. nnt sis crita lagi :)