" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





My Precious Skincare Product}
Wednesday, 2 September 2015 | 18:04 | 0Comment

Assalamualaikum, hai awak semua yang cantik gojes menawan <3
So, memandangkan harini hari khamis, so i nak share psl skin care yang i pernah pakai, and yang mana sesuai ngn kulit muka
Maybe, kita tak sama kulit pnya characteristic, but harap2 ia dapat menjadi panduan :)

1. Skinfood

Dulu i pakai skinfood sweet chocolate foam, memang sangat2 best. but sangat mahal. So, saya tak mampu sangat nak bli, after 3 months i pakai skin food, so i turned into another products yang bgus. Alhamdulillah.But if i'm not mistaken, this product dah tak ada, idk why. But seriously, you need to try any of skinfood product, sbb smua bahan yang digunakan ni organik + my skin ni very sensitive to chemical items.


2. The 2nd best item yang saya pernah pakai was Allurebeauty skincare. Seriously, i used this for almost 3 months, and alhamdulillah jerawat tak nak naik. Workmates pon cakap muka jadik glowing and tak kusam after pakai this skin care. But, di atas faktor mahal jugak, i try to turn into new product. But yang penting chemical free. Allure beauty skincare set ni memang superb. I tried at first, but mcm tak sure this product gonna give a great result or not. But, alhamdulillah, after a month, kulit i mmg cantik. You guys should try it on. And konfem korang takkan pernah kercewa :)
 




*source: Google

Allurebeauty Malaysia

 Tu je lah kot, now, i'm continue using this product. Kalau tak percaya take a look at my instagram haneembokhri_ instagram