" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Pagi-pagi dah buat perangai.}
Wednesday, 9 September 2015 | 18:01 | 2Comment

Hola-hola Assalamualaikum :)
Well, dekat sini cik flower nak menggambarkan berapa gembiranya hati ni...
SEBAB ESOK TAK SABAQ NAK JALAN-JALAN.
I need a rest kot. Otak ni bergerak utk kerja ja, so apa kata kalini kita pi jalan-2 
But no worries, i will make international internet data. So, saya akan online 24 jam. As usual :)
But but but...
Pagi ni saya terkejut gila kot. Kucing hilang from bakul !!
OMG , i takut gila kucing jantan makan baby kittens i.
NO NO NO NO i mmg takkan maafkan kalau dia buat lagutu. 
But, pagi td i terkejut la sbb mama kata kucing hilang.
And suruh i carik.. diorang mmg slalu tido dalam rumah pun slama ni.
(Jangan risau, diorang bersih OK )
So, i pun bgn la awal sbb nak carik kucing ni..
Carik punya carik satu rumah rupanya sekor baby ada dalam kotak dkt bilik adik
And lg tiga ekor ada dalam basket dkt dapur. Aduhmakkk...
Maybe sbb that baby dah start bukk mata and crawling kan 
sbb tu dia bawak baby merata.
But but but. i still have no names fr that kittens.
Ada any suggestion tak ???
Hehe,, kalau ada, drop la comment kt situ.
Smua baby kittens tu ada 4 ekor. hihi
Take care semua.
Assalamualaikum :)