" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Alhamdulillah}
Tuesday, 6 October 2015 | 20:23 | 0Comment

Hai, assalamualaikum guys
(jawab2, sapa tak jawab dosa) Acewahhhh
Okay, so, I'm super duper happy today because my INTERNSHIP will end very soon
(2 days more)
Plus, Staffs here are arranging my farewell party (today)
And mama rajin nak memasak nasi+sambal pecal+ayam
and few snacks yang staffs sediakan.
Well, i'm blessed duh with lots of people that love me weh. Best gila feeling gitu. 
Rasa tak sabar nak hbis kerja but at the same time, sedih nak tinggalkan orang yang baik dgn kita. 
kerja ni bg bnyk input yang menarik utk aku.
And i'll never forget that.
having a friend yang lg tua dr umru mama pun best what. 
Jiwa diorang pun muda okay. Bukan tua pun haaa
Dapat kawan yang lbh kurang umur yang matang and very independent tu yang paling best skali
TQ guys fr everything. Love.