" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Krabi 2016}
Sunday, 22 May 2016 | 00:31 | 1Comment

Assalamualaikum guys.
it's been a while since my blog ni di-update.
dah berhabuk sangat ni.
Sorry banyak-2 sbb lama tak update , sbb skrg busy buat bnda macam-2
btw, i'm handling my own business yg dah run fr a year. 
kami menjual plain chiffon shawls , unplain chiffon shawls and tudung square
Selain tu, kami buat dadih pelbagai perisa & dihantar ke sekitar Perlis dan Kedah dan in Shaa Allah akan lebih terkenal. Aamiin2
kalau you guys nak pilih tudung yg superb, boleh follow ig cutelooksbyhaneem & tekan butang follow. 
ok?? Best price i kasik you guys <3

haaa, tp mcm tak kena dgn tajuk je kan?? hahaha
Actually kemarin baru je haneem baru balik dr Krabi. It's a nice place, so mmg nak share dgn you guys. 
Lepas ni mcm nak ke Maldives, tp kena kumpul duit dulu ah. hewhewhew.
haneem pi Krabi for 4 days & everything went smoothly, alhamdulillah.

Krabi ni bersih (lgi bersih dr Malaysia) , barang murah, orang friendly & yg pnting dapat kenal ramai orang (tourists from other countries)
you guys make sure pergi jalan-2 tau sementara muda ni, boleh buat mcm-2 dan selagi kudrat ni mmpu nak buat smua bnda. k?
So, like i promised i want to share with you some photos sepanjang kami dekat sana.


1. Time tunggu flight dekat G11


2. Jejak pertama di Krabi #Awesome


3. Jalan-2 dekat Ao Nang Street Market (Bnyk makanan dan souvenirs murah)


3. Tunggu org pick-up untuk pi 4 islands & snorkelling


4. Naik tuk-tuk yg sangatlah sempit but experience dia mmg daebak i tell you


5. Sampai dah di Ao Nang Beach sblm pi 4 islands. you guys boleh google islands yg kami pi kalau taip 4 islands package.


6. Bot-2 yg menunggu kami utk dinaiki. Kebanyakannya diperbuat dari kayu.


7. Kena bukak kasut, tukar baju yg proper sbb kami nak pi mandi


8. Snorkelling tgh laut, best gila & such a great experience utk org penakut mcm saya. HAHAH


9. Saya ditinggalkan sendirian di tgh laut but yeah, i overcome my fear man. Tahniah HAAH


10. Dekat tepi pantai sepanjang kitorang pi 4 islands tu, bnyk gila ikan mcm ni + air jernih & tolet yg sangat bersih. i jamin you guys nak pi lagi


11. Last islands, Poda islands, dekat sini best jugak ada orang jual atas bot, ada org jual tetepi pantai. but still, bersih gila tempat dia dan tk mmbuang merata mcm Malaysia.


12. Waktu malam, kami bnyk habiskan jalan-2 sndri & malam kedua kami pi satu kawasan yg ada angunan kayu-2 mcm ni, dekat holiday Inn Krabi. Best banget.


13. Van yg kami naik utk hari yg ketiga, van cantik gila. & luas. paling penting, aircond sorang satu. HAHAH


14. Pegi Safari trekking. Naik atas gajah, smpai masuk dlm air tu. lps tu tgok show little elephant & bagi makan diorang. Good experience tho.


15. Muka actually cuak, but still boleh cover mcm ni. HAHA


16. Nama gajah ni Nachkon, and he's smart sbb bila kita cakap apa dia paham tau dak. manusia pun kadang tak paham bahasa #Sarcasm


17. Ni time kami pi hot spring, air dia jernih, tak busuk & brsih even ramai orang. actually, jarang nak pi hot spring ni, but mmg best bila dapat peluang mcm ni.


18. Ni pulak Emerald pool, pool dia mmg color mcm ni, air dia best, sejuk sbb turun dr bukit naturally.
 

19. Still dekat Emerald pool, mmg cantik guys !

 20. Sekitar gambar dekat hot spring guys !

21. Dekat Tiger Cave temple .Cantik, besar dan bersih. plus diorg tk pandang serong dekat hijabis yg melawat tmpat ibadah diorang.
 22. #Emerald


23. Grafitti dkt sekitar pantai


24. The End