" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Degree Life }
Thursday, 6 October 2016 | 01:26 | 0Comment

Assalamualaikum guys !
Alhamdulillah, i'm happy with my life right now & i couldn't ask for more <3
Haneem mintak maaf sbb lama gila tk update since july ago .
So, mcm eager sikit today nak menulis.
KAHKAHKAH.

So, haneem nak cerita la sebanyak sedikit about WOW
WOW means Welcoming Orientation Week 
&
Hanya noobies mcm haneem sahaja yang pergi. heh
*smirk*
Haneem ni jenis suka break  the rules but taktau la kalini tk break the rules pun.
hebat tak?
Mungkin sbb dh umur 21, so mcm krik krik je kalau break the rules. 
But, kalau nak bg pendapat pasalWOW tu, not bad la, sbb kita gabung dengan abang-abang or adik-adik MFI .
So, dapatla cuci mata seketika. HAHAH

kkkkk. Haneem merepek jap, actually tak ada idea haa.
nanti haneem update another entry yg kebaboom tau ?
Sorry k ? Love ya

Sincerely, 
Haneem.