" F l o w e r "

flaw

Hi babe, have fun here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Tahniah Abang Long }
Monday, 20 August 2018 | 07:43 | 0Comment

Okay. Tajuk tahniah abang macam sedih je . Taklah, tak sedih pun (terharu je sbb ada orang sudi terima abang kita & family) . Assalamualaikum semua ! Haaa pada 18/8/2018 & 19/8/2018 abang haneem bersanding tau ! ❤️ Alhamdulillah (FINALLY I HAVE AN OFFICIAL SISTER)

I know my brother won’t read my blog, but let me tell you guys about my abang & i hope korang boleh amik pengajaran and take it as a positive side okay? ❤️


Abang haneem nama dia izzat fahmi , haneem pnggil izzat ja (sbb dalam family takdak macam along angah semua tu) . Dia sekarang umur 28 tahun, isteri dia nama kak nur umur 25 tahun ❤️. Bagi haneem abang haneem ni adalah definisi lelaki yang dari golongan baik-baik . Kenapa??? Abang haneem ni memang dia suka buli haneem pun (buli ambik air la, cuci pinggan la) , tapi i know deep inside kalau mcm haneem bebai ka dia akan tolong ha. Abang haneem ni baik sangat ! Dia banyak berkorban Untuk keluarga , dia langsung tak kedekut and dia memang hormat semua orang regardless apa pun yang orang buat dekat dia . Haaa paling best ! Hati abang haneem ni hati tisu (semua orang dalam rumah ni hati tisu, cuma tak mengaku ja) . Haneem nak izzat tau yang akak sayang gila dekat izzat. Bukan sengaja nak jalan dekat mall sambil pegang tangan (ni semua nak elak wanita mata keranuang minat abang saya) . Oh sebelum terlupa, abang haneem suka belanja orang tambah2 haneem. Contoh eh, kalau haneem cakap haneem teringin stimbot, tengok2 petang tu dia suruh bersiap (kita pura-pura terkejut padahal dah tahu) 😛 . Abang haneem ni haneem tau dia akan jaga isteri dia baik sbb dia ni anak yang baik and dia tengok cara layanan mama abah . Trust me, he will be such a good husband. Combi doakan izzat & kak nur bahagia sehingga ke anak cucu. Segala digaan yang dihadapi tu , kena tabah sahaja. Sbb kita manusia, kot mana pun mesti akan ada salah silap . Apa2 akak ada.

Dekat sini, haneem nak habaq kt hangpa. Berbuat baik dengan parents hangpa and adik beradik sebanyak mana yang boleh, percaya la rezeki Allah tu akan mai dengan mudah . Sbb abang haneem ni jenis mcm tu, rezeki dia tak putus-putus.  Sampai la sekarang sbb dia dikurniakan isteri yang baik 🌹

Uish banyak aih puji abang sendiri ni. Nanti haneem sambung lain tau ? ❤️

Bye semua